Підтримка заходів разом з онлайн платформою zMEET

Posted on Posted in Новини

Останнім часом, дуже актуальним і гострим стало питання проведення різнопланових онлайн заходів. Навчання співробітників, конференції, семінари і навіть корпоративи – це важливі події в кожній компанії. І для багатьох зараз стало складно або неможливо проводити їх в звичайному режимі, тому пристосовуючись до нових обставин, ми всі змушені переходити в онлайн.

У КОМПАНІЙ З’ЯВИЛАСЬ МОЖЛИВІСТЬ ЗІБРАТИ ОДНОЧАСНО ДО 8000 ГОСТЕЙ

Наші партнери компанія ZLab створили унікальний продукт «zMEET» — це гейміфікована онлайн платформа для проведення конференцій, навчальних курсів, демонстрацій продуктів, концертів тощо.

Зареєструвавшись у цій платформі, кожен з учасників заходу обирає собі персонажа, яким він буде відображатись у 3D-середовищі. Для різних подій створюються індивідуальні та неповторні локації.  Це можуть бути окремі зали для семінарів, тренінгів або сцени для виступів, кінотеатри, басейни і все що забажає замовник. А інноваційна технологія що використовується,  дозволяє відвідувачам події переглядати улюблених спікерів або артистів наживо, транслюючи відео зі студії прямо в онлайн-середовище.

На локації, для спілкування персонажів між собою, доступні текстові та голосові чати, повідомлення в групи або окремим персонажам (колегам, спікерам, модераторам тощо.)

Завдяки цій платформі у компаній з’явилась можливість зібрати одночасно до 8000 гостей, співробітників і знайомих, та провести захід у нестандартних обставинах.

CONTACTIS ЗДІЙСНЮВАВ ПОВНОМАСШТАБНУ ПІДТРИМКУ ДЛЯ БІЛЬШ НІЖ 5000 ВІДВІДУВАЧІВ

В грудні 2020 компанія CONTACTIS долучилась до проведення таких заходів, у якості партнера по інформаційно-технічній підтримці. Ми успішно допомогли з організацією та проведенням декількох онлайн-корпоративів для відомих міжнародних компаній з більш ніж 5000 відвідувачів одночасно.

Команда аутсорсінгового контактного центру CONTACTIS здійснювала повномасштабну підтримку відвідувачів цих заходів, починаючи від консультацій по встановленню  додатку та реєстрації в ньому, і закінчуючи інформаційною допомогою у самому середовищі під час події.

ОПЕРАТОРИ ПАРАЛЕЛЬНО ВІДПОВІДАЛИ УЧАСНИКАМ ЗАХОДУ НА ТЕЛЕФОНІ ДЗВІНКИ, В ЧАТАХ ТА У МЕСЕНДЖЕРАХ

Ми консультували клієнтів по усім каналам зв’язку. Оператори паралельно відповідали учасникам заходу на телефоні дзвінки, в чатах та у месенджерах (Viber, Telegram). Ми відповідали на запити клієнтів з Казахстану, Білорусі, Америки, Канади та ін., спілкуючись з кожним відповідною мовою.

В умовах нинішньої ситуації, з вимушеною віддаленою роботою співробітників у багатьох компаніях, платформа zMEET  та якісна, повноцінна підтримка CONTACTIS  може суттєво полегшити можливість проведення заходів пов’язаних з навчанням, презентаціями і  корпоративною культурою в кожній компанії.

Впевнені, що і в майбутньому CONTACTIS спільно з ZLab проведе багато подібних подій, адже завдяки такій платформі та нашій підтримці, можна з легкістю організувати та провести будь-який захід оригінально та цікаво.



Інші статті