Андрій Деніскін: “Геймифікація нового покоління”

Posted on Posted in Новини

DeniskinАндрій Деніскін, операційний директор CONTACTIS, 4 березня виступив з докладом на BIT-ONLINE КОНФЕРЕНЦІЇ “СУЧАСНІ КОНТАКТ-ЦЕНТРИ – НОВІ РЕАЛІЇ”.

Він розкрив тему геймифікації, адже зараз все частіше компанії намагаються використовувати саме цей підхід у комунікації зі своїми клієнтами та у внутрішніх процесах.

Андрій розповів про появу на ринку нових онлайн-платформ для проведення масових заходів, які дають змогу поглянути на звичайні події під оригінальним кутом.

Однією з таких платформ є zMEET. Презентація, концерт, корпоратив тощо, тепер їх можно провести онлайн, але із “максимальним зануренням”.

 

Кожен учасник, обравши собі яскравий аватар, пірнає у незвичайну віртуальну подію, не виходячи з дому. Керуючи своїм аватаром зі свого комп’ютера чи смартфона ви можете ходити, бігати, танцювати під музику улюбленого виконавця, випити кави з колегами, поплавати в басейні, відвідати кінотеатр, спілкуватися з друзями, робити селфі та багато іншого. Функціонал та вигляд учасників обмежується тільки фантазією замовника.

CONTACTIS разом із партнерами вже має досвід у проведенні таких заходів. Ми декілька разів вже допомагали з організацією онлайн-корпоративів, в яких брали участь одночасно більше 5000 учасників з різних куточків світу.

Ми відкрили для себе новий напрямок в наданні інформаційної підтримки. Крім дзвінків, чатів, месенджерів, наші агенти також перевтілювалися у персонажі, та спілкувалися з відвідувачами прямо у онлайн 3D-середовищі.

Всі учасники конференції відмітили, що за цим напрямком майбутнє, і згодом, кожен з нас, хоч раз, але обов’язково прийме участь у подібному заході.



Інші статті