Все буде Україна

Posted on Posted in Новини
Ми маємо неабияку віру, що і надалі будемо продовжувати працювати саме на території своєї країни під українським прапором.

В ці важкі для всіх часи, кожен з нас думає як може допомогти своїй країні та співгромадянам. Вже майже 20 днів ми боронимо свою землю та піклуємось одне про одного.

Хтось захищає свою Батьківщину зі зброєю в руках, хтось готує їсти і віддає свої речі всім потребуючим, хтось шиє одяг захисникам, піклується про тварин, воює на інформаційному фронті, намагаючись відкрити очі «незрячим», хтось підтримує економіку країни, продовжуючи працювати, та кожен з нас без виключень бореться з ворогом підтримкою та вірою.

Вся країна, всі люди в ці дні дихають в унісон. Всі українці об’єднані як ніколи. Наш український дух та жагу до перемоги не зломити, тому що ми на своїй землі і за нами правда.

CONTACTIS працює в незалежній Україні вже 19 років. Ми маємо величезний досвід у співпраці з бізнесами різних галузей та з різних куточків світу. І ми маємо неабияку віру, що і надалі будемо продовжувати працювати саме на території своєї країни під українським прапором.

Багато інформаційних ліній, які ми обслуговували, стали зараз непотрібними, у зв’язку з вимушеним закриттям підприємств. Але натомість, з’явилося багато волонтерських, благодійних проектів до яких ми одразу, не вагаючись долучилися.

Ми докладаємо всі сили, щоб якісно працювати в цей складний час, задля збереження нашої країни.

Так, багато наших співробітників також не мають можливості зараз працювати, але ті хто може стають надійним тилом для наших захисників. Ми кожного дня продовжуємо відповідати на дзвінки українців, надавати консультації щодо роботи об’єктів критичної інфраструктури, приймати заявки від громадян, яким необхідна допомога та координувати їх з людьми які можуть їм її надати.
Магазини, аптеки, лікарні, комунальні підприємства, залізниця, інтернет, мобільний зв’язок – це все має працювати кожного дня для виживання наших людей, та продовження функціонування держави.

Купляючи хліб в магазині, всі прекрасно усвідомлюють скільки процесів стоїть за цією буханкою хліба. Сировина, склади, виробництво, сотні працівників, вантажівки, логістика, документи. Зараз майже на кожному з цих кроків виникають складності. Багато оперативних рішень приймається кожного дня та багато змін вноситься в поточну роботу всіх підприємств, і для більш зручної адаптації та координації цих процесів все так само необхідні контактні центри. Тому ми докладаємо всі сили, щоб якісно працювати в цей складний час, задля збереження нашої країни.

Сьогодні, 14 березня, в Україні – день добровольця. Нас не треба просити або переконувати надавати допомогу, турбуватися одне про одного і захищати свою країну – коли ми бачимо загрозу своєму життю та своїй землі – ми всі стаємо добровольцями!
Кожен українець захищає свій дім тими вчинками на які здатен зараз, і кожен з нас всіма силами готовий підтримувати свою державу, рятувати життя та йти в світ під жовто-блакитними кольорами!

Все буде Україна!



Інші статті